Fam. De Rijk, Vught

”Heel flexibel”

“Toen wij dit huis kochten wilden we er veel aan veranderen. Piet Disco staat hier in Vught goed bekend, dus de keuze was voor ons niet zo moeilijk. Piet heeft een aanbouw aan de woonkamer gemaakt met openslaande tuindeuren, de muren van de keuken en bijkeuken verplaatst en de badkamer gesloopt en vervangen door een nieuwe. Elektriciteit, stuc- en schilderwerk zijn zeer goed gedaan. Ook hebben we een extra raam laten plaatsen in de bestaande gevel.

Wat wij erg fijn vonden was dat het bouwbedrijf zo flexibel was. Je kent het huis nog niet, pas als je de sleutel hebt ga je zien wat je ermee wilt doen. Zo was dat raam in eerste instantie niet ter sprake gekomen, maar de aanpassingen die wij wilden waren voor hen geen enkel probleem. Uiteraard is de datum van de oplevering daardoor wel iets doorgeschoven maar alles kon binnen afzienbare termijn geregeld worden. Het is allemaal heel vlot gegaan.

Piet heeft een fijn team met vakmensen om zich heen, wij hadden daar alle vertrouwen in. Toen de verbouwing klaar was hebben we een grote barbecue gegeven voor iedereen. Wij zijn dus meer dan tevreden met het resultaat!”

5 / 5

Fam. Fleuren, Vught

”Prima service”

“Zeven jaar geleden heeft Piet Disco ons hele huis verbouwd. Dat was prima bevallen, dus toen we drie jaar geleden een veranda in de tuin wilden, hebben we hem weer gevraagd. Piet levert kwaliteit en biedt daarnaast een prima service. Als er achteraf nog iets is, komt hij langs en wordt het netjes geregeld. Zo’n goede service zie je niet vaak meer. Maar omdat zij een klein bouwbedrijf hebben, kunnen ze nog heel klantgericht werken.

Wat wij ook prettig vonden is dat ze dagelijks overleggen. Je kunt precies aangeven wat je wilt en hoe je het wilt. Ze spelen precies in op de wensen van de klant en dat is heel fijn.”

5 / 5

Fam. Scherders, Cromvoirt

”Korte overleglijnen”

“We zochten een aannemer voor het bouwen van een garage met veranda. We wilden geen groot bouwbedrijf want die werken vaak omslachtig en leveren een massaproduct. Met een kleine aannemer zijn de overleglijnen korter en kun je makkelijker wijzigingen doorvoeren. Zodoende kwamen we bij Piet Disco uit.

Onze verwachtingen kwamen uit wat dat betreft: het overleg verliep heel soepel en aanpassingen waren geen probleem. Vaak zie je pas tijdens de werkzaamheden dat het anders had gemoeten. Piet is zelf op de bouw aanwezig en dat is ideaal. We konden wijzigingen doorvoeren tot het moment dat hij materialen ging bestellen. Hij heeft ons ook veel tips gegeven. Dat meedenken is fijn, daar waren we heel blij mee.”

5 / 5

Fam. de Bresser, Best

”Afspraak is afspraak”

“Dit is de tweede keer dat we zelf een huis gebouwd hebben. De eerste keer heb ik alles zelf gedaan, maar deze keer had ik minder tijd. Dus heb ik Piet Disco gevraagd om de ruwbouw te doen. Zelf zit ik in de afbouw, dus het tegelwerk, stucwerk enzovoorts heb ik voor mijn rekening genomen. Ik ken Piet al jaren, van toen hij nog metselaar was. Dat voelde dus vertrouwd.

De bouw is goed en vlot verlopen, in vier maanden tijd was de ruwbouw klaar. De inkoop van o.a. stenen, dakpannen en dakplaten regelde ik zelf, Piet deed de arbeid. Dat sloot steeds mooi op elkaar aan. Dat iemand zijn afspraken nakomt, is voor mij heel belangrijk. Anders kun je niet op elkaar bouwen. Met Piet ging dat heel goed. We spraken de planning ruim van tevoren door en als ik dan belde, stond hij al klaar.

De samenwerking met vader en zoon Disco is heel goed gegaan, wij zijn tevreden over het resultaat. Inmiddels wonen we hier alweer vijf jaar met veel plezier. De tijd is er nu even niet naar, anders had ik best wéér gewild. Eén ding is zeker: als ik nog eens zou gaan bouwen, dan zou ik Piet weer bellen.”

5 / 5