Even voorstellen

Bouwbedrijf P. Disco wordt gerund door vader en zoon. Een echt familiebedrijf dus, waar het ambacht van vroeger samenkomt met het bouwinzicht van nu. Vader Piet en zoon Piet realiseren grote en kleine bouwprojecten van fundering tot dak. Piet: “Wij verzorgen de nieuwbouw van een complete woning, de renovatie van een oud pand of de aanbouw aan uw huidige woning. Maar ook voor kleinere projecten zoals het plaatsen van een dakkapel of het hangen van een deur kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring en kunnen u dus altijd goed adviseren.”

Even voorstellen

P. Disco is een klein bedrijf waar persoonlijk contact nog heel vanzelfsprekend is. Piet: “In ons bedrijf zijn de lijnen kort en heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Dat voorkomt verwarring en vertraging tijdens de bouw. Wij zijn gevestigd in Vught en doen veel projecten in de eigen regio. Ook werken we vaak met lokale leveranciers en onderaannemers. Bekende adressen en vertrouwde gezichten dus, die de garantie geven dat het werk goed gedaan wordt. Een tevreden klant is voor ons immers het beste resultaat.”

Goed geregeld

Bij bouwen of verbouwen komt heel wat kijken. Van personeel tot materieel en van logistiek tot techniek: wij nemen de complete coördinatie van het project op ons. We zorgen dat de juiste mensen en de juiste materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Team van specialisten

Een groot deel van de bouwwerkzaamheden verrichten wij zelf. Daarnaast hebben we een vast team van zelfstandige medewerkers die het specialistische werk verzorgen. Alle onderaannemers komen uit de regio en weten welke kwaliteit wij verwachten.

Afspraak is afspraak

Door onze compacte bedrijfsstructuur kunnen wij calculeren met lage overheadkosten. U krijgt een eerlijke en complete offerte en daar komt niets meer bij. U weet dus precies waar u aan toe bent: bouwen voor een scherpe prijs, zonder extra kosten achteraf.

”Al jaren een begrip in de bouwwereld”